Tandläkare Angela Hansson på Kungsholmen

PERSONLIGT PROFESSIONELLT VARSAMT

- så tar vi hand om Dig.

När Du kommer till oss har Du antagligen redan pratat med Erika i telefon.

Erika är också den av oss som oftast tar emot Dig i entrén. Hennes varma sätt och trevliga leende får alla att trivas. Vi föreslår en lugn stund med en kopp kaffe och lite avkopplande läsning i någon av våra många och alltid aktuella tidningar.

Tandläkare kungsholmen - vårt fina besöksrum

Beroende på vad vi ska hjälpa Dig med får Du behandling antingen hos Angela eller Amanda.

Vi garanterar Dig att vi hela tiden gör vårt bästa och levererar alltid tandvård av högsta kvalitet. Det är vår arbetsfilosofi.

Du kommer känna av den goda stämningen hos oss för vi trivs med varandra och är stolta över vårt tandteam!

Tandläkare Angela hansson Kungsholmen Erika Amanda
försäkringskassan tandvård privattandläkarna tandhygienistförening tandläkare hansson
tandläkare angela hansson kungsholmen
Tandläkare Angela Hansson
Jag tog över tandläkarmottagningen på Fridhemsplan 2002. Det har varit tandvårdspraktik i lokalerna sedan 60-talet! Vi har många stamkunder som börjat här i sin ungdom och de har upplevt hur tandvården har utvecklats genom åren. Jag tog tandläkarexamen vid Umeå Universitet och har tjugo års erfarenhet i yrket. Jag arbetar enligt mottot: Att alltid göra mitt bästa så jag kan sova gott om natten!
Angela Hansson Amanda tandhygienist
Tandhygienist Amanda

Efter avslutade tandhygieniststudier på Karolinska Institutet har jag jobbat i flera år på två olika kliniker i Stockholm och nu arbetar jag med Angela. Vi delar samma passion för tandvård där noggrannhet och lyhördhet för patientens önskemål är mycket viktiga grundpelare i vårt arbete. Vi brinner också för estetik och erbjuder fillers och botox behandlingar.

Erika tandläkare Angela Hansson
Tandsköterska Erika

Efter utbildningen jobbade jag några år i Uppsala tills jag hittade ”hem” till tandläkare Angela Hansson. Service och patientomhändertagande är min passion. Jag hoppas att jag kan göra ditt besök hos oss så lätt, smidigt och bra som möjligt.